UDSTILLINGER 2020

Se også LINK.. SAMLINGEN - GALLERI - Værker til salg
Udstillingsprogram med forbehold for ændringer. Fotos af nye og tidligere værker.


16 JANUAR – 29 FEBRUAR
EARTH - JORD
Lea Mi Engholm & Vinni Hedegaard Frederiksen DK
En erindring om at kigge ned i jorden. Ud af ler fra den danske undergrund afsøges yderpunkter i en keramisk proces. Urenheder i leret bliver bibeholdt og udnyttet.
En æstetisk fortælling om det ukontrollerbare og de kræfter, der kommer til udtryk, når naturens elementer får råderum. En sansning over det rå basale jord.

5 MARTS – 18 APRIL
NET & STUK
Esben Klemann DK
Metode-materiale research med keramiske konstruktioner og deres processuelle forudsætning. De færdige værker vil være lavet i konstruktioner, man kan se på bordet, eksperimenter med at indfarve ler med stains og blot glasere dem med transparent glasur for at lukke overflader og give dem glans. Tyngdekraft brugt offensivt som formværktøj med skabelsesprocessens tydelige spor.

23 APRIL – 6 JUNI
MESTERLIGT - Krukken er i fin form..
Danske mestre: Malene Müllertz, Bente Hansen, Peder Rasmussen, Kim Holm..
Krukker har en nærmest magisk tiltrækningskraft for sin essentielle form og unikke potentiale i farve, dekoration og stoflighed. Forunderligt at så enkel en ting kan varieres og forandres i det uendelige. En helt personlig historie ligger ofte til grund for hver krukkes udtryk.

23 APRIL – 6 JUNI
FANCIES
Mona Vander og Jette Lövén Dall DK, Mayu Ueda JAPAN
Kultursammentræf, hvor brugsting med associationer fra en svunden tid møder japansk Micro Science og Manga-fortælling. Det romantiske, kitschede og ofte banalt uskyldige udtryk i objekter er bragt sammen, trukket og vendt på hovedet. Kontrastfyldt er traditionel brug og det sanseligt tænkte sat sammen. Fint og følsomt spiller det op til det dystre og surreale.

UDSTILLINGSKALENDEREN OPDATERES LØBENDE

PERMANENT UDSTILLING - KUNSTNERE - Se GALLERI SHOP - SAMLINGEN