UDSTILLINGER 2020

Se også LINK.. SAMLINGEN - GALLERI - Værker til salg
Udstillingsprogram med forbehold for ændringer. Fotos af nye og tidligere værker.


16 JANUAR – 29 FEBRUAR
EARTH - JORD
Lea Mi Engholm & Vinni Hedegaard Frederiksen DK
En erindring om at kigge ned i jorden. Ud af ler fra den danske undergrund afsøges yderpunkter i en keramisk proces. Urenheder i leret bliver bibeholdt og udnyttet.
En æstetisk fortælling om det ukontrollerbare og de kræfter, der kommer til udtryk, når naturens elementer får råderum. En sansning over det rå basale jord.

5 MARTS – 24 APRIL
NET GRIT STUK
Esben Klemann DK
Metode-materiale research med keramiske konstruktioner og deres processuelle forudsætning. De færdige værker vil være lavet i konstruktioner, man kan se på bordet, eksperimenter med at indfarve ler med stains og blot glasere dem med transparent glasur for at lukke overflader og give dem glans. Tyngdekraft brugt offensivt som formværktøj med skabelsesprocessens tydelige spor.

30 APRIL – 5 JUNI
MESTERLIGT - Krukken er i fin form..
Bente Hansen, Bodil Manz, Kim Holm, Malene Müllertz og Peder Rasmussen.
Krukker har en nærmest magisk tiltrækningskraft for sin essentielle form og unikke potentiale i farve, dekoration og stoflighed. Forunderligt at så enkel en ting kan varieres og forandres i det uendelige. En helt personlig historie ligger ofte til grund for hver krukkes udtryk.

30 APRIL – 5 JUNI .. Showcase
FANCIES
Mona Vander og Jette Lövén Dall DK, Mayu Ueda JAPAN
Kultursammentræf, hvor brugsting med associationer fra en svunden tid møder japansk samtid. Det romantiske, kitschede og måske banalt uskyldige er bragt sammen. Kontrastfyldt er traditionel brug og det sanselige. Fint og følsomt spiller det op til det dystre og surreale.

18 JUNI - 22 AUGUST
BIOTOP
Bente Skjøttgaard
Ingen kender dagen før solen går ned.. på dybt vand. Vi følger gerne Bente Skjøttgaard på hendes forunderlige rejse. Under jorden, over jorden på skyer af alle slags, eller ud på det dybe vand, hvor det bliver svært.

27 AUGUST - 3 OCTOBER
LUNAR CONCRETE
Karen Harsbo og Rikke Luther DK
Researchprojekt om rummet, materialet måne-regolit og 3D-keramisk print v. Karen Harsbo (Ceramic Lab) og Rikke Luther (billedkunstner/Phd-projekt), Det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne, København. Tværfaglig kunstnerisk forskning, knyttet til Si-Fi, militær, politisk, teknologisk udvikling, rumfartsindustri.

27 AUGUST - 3 OCTOBER .. Showcase
SENSE of Material
Mayu Ueda, Japan og Morten Plesner, Danmark
Fortællinger om materialitet fra Japan og Danmark, hvor brændt ler og naturens materialer indgår i værkerne hos begge kunstnere. Naturens universer sammensmeltet med lerformer, hvor materialiteter sanseligt berører og påvirker hinanden forskelligt.

UDSTILLINGSKALENDEREN OPDATERES LØBENDE

PERMANENT UDSTILLING - KUNSTNERE - Se GALLERI SHOP - SAMLINGEN