Statens Kunstfond præmierer Galleriet i 2013

KLIK FOTO = STORT format og diashow
Galleriets udstillinger med præmieringer og salg fra Statens Kunstfond 2010-2013:


GODT NYTÅR :-)

Hjertelig TAK TIL STATENS KUNSTFOND fra Ann Linnemann studie galleri!

PRÆMIERINGSTEKST - Statens Kunstfond, Udvalg for Kunsthåndværk & Design
Begrundelsen er:
Tusind tak for indsatsen!
Udvalget for Kunsthåndværk og Design har valgt at præmiere, Goldfingers, Ann Linnemann Studio Gallery og Copenhagen Ceramics for deres store kollegiale indsats.
De fleste kunsthåndværkere og designere har i forvejen svært nok ved at holde skindet på næsen og fokus på egen indsats. At nogle så ovenikøbet påtager sig at yde en stor og arbejdskrævende indsats for deres kolleger, er så langt fra det forventelige som tænkes kan. Alligevel dukker der konstant ildsjæle op: Janne K. Hansen og Karl Ejnar Nybo fra Goldfingers, der ud over at fremstille egne værker på højt niveau også har besluttet at lade deres udstillingsareal fungere til fordel for en lang række andre smykkekunstnere. Ann Linnemann, der i sit ikke alt for store værksted alligevel har afsat plads til en hel perlerække af særudstillinger, hvor udstillingsrummets lidenhed nærmest automatisk fremprovokerer det eksperimenterende og grænsesøgende. Sidst, men ikke mindst, er der udstillingsstedet Copenhagen Ceramics, der drives af keramikerne Bente Skjøttgaard, Steen Ipsen og Martin Bodilsen Kaldahl. Også her har man i det sidste par år kunne se fremragende, altid eksperimenterende og nytænkende udstillinger af dansk og international samtidskeramik.
Dette kunstfondsudvalg har for længe siden besluttet, at hvis der var så meget som en krumme tilbage i budgettet efter vores tre år på posten, så skulle de deles ud mellem nogle af de entusiaster, der helt uselvisk slider og slæber til stor fordel for deres kolleger. Det udstillingsareal, de jo sagtens selv kunne nyde godt af, stiller de til rådighed for andre. De tager de økonomiske chancer, de redigerer hjemmesider, sender pressemateriale og invitationer ud. De maler podier, vasker gulve og serverer ferniseringsvin… og har ikke meget andet end besværet ud af det. Derfor bruger udvalget sine sidste skillinger på jer! Tak for indsatsen – I har klart fortjent bedre, men glæd jer i det mindste over at dele, hvad vi har tilbage i kassen!
10-12-2013: Journalnummer KKF232.2014-0012
Præmiesum: 30.877,-